dissabte, 20 de febrer del 2016

Convocatòria concurs de logo per a l'Associació

Ací teniu les bases del concurs de logos per a l'Associació.

Podeu expandir la vista i descarregar el document per imprimir-lo
La Comissio de Treball d'Esdeveniments publicarà al blog els logotips seleccionats més endavant. I finalment donarà a conèixer el guanyador.
Ací teniu una presentació donant algunes pautes per a l'elaboració d'un logo

Vos animem a tots a participar.
Hi ha un bon premi per al guanyador!!
Salutacions

dijous, 18 de febrer del 2016

LISTADO PROVISIONAL DE VACANTES PERA EL CONCURSO DE TRASLADOS

   La consellería de Educación ha hecho pública una resolución con un listado de las vacantes que existen en los institutos de secundaria de toda la Comunidad Valenciana, ordenados por provincias.

PAGINA DE CONCURSOS DE LA CONSELLERÍA

TEXTO DE LA RESOLUCIÓN

LISTADO PROVISIONAL DE VACANTES


  El 26 de febrero se han publicado corregidos los errores que habian en la anterior resolución y listado de vacantes:

CORRECCION DE ERRORES DE LA RESOLUCION

LISTADO DE PUESTOS VACANTES

dijous, 11 de febrer del 2016

Resum de l'assemblea del 29 de gener




Reunits en la Facultat de Belles arts de València el divendres 29 de gener per la vesprada es varen tractar alguns d'aquets assumptes entre altres:
La junta directiva vol ampliar el nombre de vocals i també considera important comptar amb representants o coordinadors de les zones Castelló, Alacant, i València, sobre tot d'Alacant, ja que queda mes lluny de València. D'una altra banda les comissions de treball ja estan duent a terme diferents actuacions.
La comissió d'esdeveniments, exposa el projecte de l'associació per a la Primavera Educativa, on es tindrà un stand informatiu sobre l'associació, amb pamflets, una pantalla amb projector, i l'eslògan que encapçalarà la nostra presència en aquest esdeveniment: “L’Art Educa”. Hi haurà una zona (carpa o haima) per a l'associació de 3x4 metres, possibles exposicions, tallers plàstics, d'audiovisuals, concurs de pintura a l'aire lliure, etc. També s'està pensant en uniformar d'alguna manera (samarretes) els associats i associades que hi assistisquen com a voluntaris per a col·laborar en tots els tallers presentats per l'associació, així com un horari per a inscriure's i ajudar entre totes i tots. També es diu que ja estan redactades les bases del concurs de logotip de l'associació. Que en breu estarà penjat en el blog, i que intentem donar-li la major difusió possible.
La comissió de desplaçats, ens explica l'estudi que ha realitzat sobre les pèrdues de places de catàleg dins de la nostra especialitat en els centre públics de tota la Comunitat Valenciana. En total hem perdut 81 places segons aquest recompte de les publicacions de "provisions de vacants". Considerem que és una informació molt interessant per a enviar a Conselleria o als sindicats.

La comissió de xarxes, diu que hem de ser més actius, seguir amb les nostres reivindicacions, per a poder recuperar places. Demanar reduir la càrrega lectiva a 18 hores, i que baixe la ràtio. I La comissió d'interins ens anima a contactar amb els interins i que ens donem més a conèixer.

La comissió de formació ha realitzat una publicació al blog, sobre els cursos que els han enviat. Si algú té informació de cursos que puguen ser interessants sobre la nostra especialitat els poden enviar a l'email de formació i es donaran a conèixer en el blog.
Des de la directiva s'ha realitzat un escrit per a demanar patrocinadors. És un text que es pot presentar en les empreses o negocis que ens puguen ser d'interès com fàbriques de materials artístics, grans magatzems, papereries, etc.
També es va aprovar el canvi del període d'inscripció en l'associació. Fins ara el període comprenia des de l'1 de setembre fins al 31 d'agost de cada curs. A partir de l'1 de gener de 2017 el període d'associació, després del pagament de la quota de 20 €, comprendrà un any natural, des de l'1 de gener fins al 31 de desembre. Per açò la inscripció dels associats que ja s'han donat d'alta en el 2015, o els que s'associen durant el 2016, s'amplia fins al 31 de desembre de 2016. El pagament de la quota es podrà passar a la modalitat de domiciliació, encara que també es podrà seguir pagant mitjançant transferència bancària o ingrés. S’haurà de fer efectiu, pel nombre d’associats, durant el mes de gener, encara que nous associats podran seguir associant-se en el transcurs de l'any. Aquesta mesura és acceptada per totes les persones assistents.
Es va parlar sobre en quina fase està l'actual projecte de Federació i els diferents contactes amb associacions de dibuix d'altres comunitats.
Finalment es diu que estem en procés de contactar amb diferents membres de la Consellería d'Educació, per iniciar contactes on exposar la nostra situació i oferir-nos per col·laborar en plans de millora del nostre sector.



Tota pedra fa paret.

Una Salutació de l'equip directiu

divendres, 5 de febrer del 2016

Activitats de Formació. Febrer 2016

A continuació trobareu les accions formatives que han arribat a l'associació...


ACTIVITATS PER A L'ALUMNAT
  • FICAE - Festival internacional de Cortometrajes y Arte sobre Enfermedades
Dins de les activitats del festival, han programat un cicle monogràfic sobre homofòbia i violència de gènere que es durà a terme a la Filmoteca (seu de València) el dia 4 de març. El festival està promogut i coordinat per Pepe Miralles, professor de la Facultat de Belles Arts de la UPV. Si esteu interessats d'anar amb el vostre alumnat (Batxillerat i 4t d'ESO) podeu cridar a: 648 815 584 o escriure a la següent adreça: festivalficae@gmail.com 
Més informació a la web: arteyenfermedades.blogs.upv.es/ficae/

  • MICE 2016 - 4a Mostra Internacional de Cinema Educatiu
Del 24 al 28 de febrer en diferents llocs (València, L'Eliana, Benetússer i Sagunt)
Vivim envoltats d'imatges. La pantalla d'un telèfon mòbil, la d'un videojoc, la d'un televisor o ordinador, envaeixen la nostra quotidianitat a cada moment. Cada vegada la tecnologia audiovisual és més part de les nostres vides. No obstant això l'entrada d'aquests agents de canvi social a l'escola es mou a un ritme molt més lent. És per això que creiem que ja va arribant el moment d'apostar seriosament per oferir als nostres xiquets, xiquetes i joves, així com a tota la societat en general, les armes que desxifren els codis mediàtics imperants.
Més informació a la web: www.micevalencia.com

  • Cinema Jove - Festival Internacional de Cinema de València
Del 17 al 24 de juny de 2016 a València. 
Dins del festival s'organitza la Trobada Àudiovisual de Jovens. Per a competir a la trobada de curtmetratges, han d'estar realitzats per jovens espanyols de fins a 24 anys i que pertanyen a centres educatius, EPA, associacions de jovens, cicles formatius... Els curtmetratges hauran de presentar-se abans del 15 d'abril de 2016.
Més informació a la web: www.cinemajove.com 


FORMACIÓ DE PROFESSORAT
L'únic centre en tot el territori valencià amb assessoria específica en l'àmbit de les arts plàstiques. 

  • El audiovisual en el aula.
Activitat de formació organitzada per la fundació Mainel per a la vesprada del proper 19 de febrer. Més informació a la web.
  • Art i educació: second round i altres estètiques innovadores
Activitat de formació en el context del projecte Second Round (impulsat pel nostre company Ricard Huerta). Podeu trobar més informació a la web.
  • TED x UPValència
Con el propósito de difundir las ideas que merecen la pena, TED ha creado TEDx, un programa de conferencias locales y organizadas de forma independiente que permiten disfrutar de una experiencia similar a las conferencias TED. Podeu trobar més informació a la web.


CONCURSOS PER A L'ALUMNAT
  • 4º edició Concurs video "Participa Mélies"
Es tracta d'un concurs de videos obert a totes les persones i centres educatius. La font d'inspiració són els trucatges creats per Georges Méliès: subtitució, sobreimpressió i jocs d'escala.
Podeu trobar més informació a la web: www.participamelies.com 

  • 8ª convocatoria DKV Fresh Art
Concurs per a premiar els talents artístics d'alumnat de Batxillerat i Grau Mitjà. Més informació ací.