divendres, 15 de setembre del 2017

DIBUIXAR AL SON 2017


Aquesta passada setmana es va obrir el termini d'inscripció de la formació per a professors de les disciplines artístiques amb la intenció de dur a terme el projecte "Dibuixar al son" durant el present curs acadèmic.

Per a aquells que no van participar en les anteriors edicions heu de saber que es tracta d'un projecte que la nostra companya Carmen María Belmonte va iniciar ja fa uns quants anys a l'IES Lluís Vives de València i que s'ha convertit en una activitat artística que ha tingut gran acogida per totes les parts que hi estigueren presents (centres educatius de secundària, conservatoris, escoles de dansa, museus...).

"Dibuixar al son" està inspirat pel projecte britànic "The Big Draw" i consisteix a fer coincidir el Dibuix, la Música i la Dansa en dues sessions on els estudiants i professors d'aquestes disciplines conviuran i compartiran espais, coneixements i sensacions als Museus de València i Castelló gràcies a la col·laboració i coordinació del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, el CEFIRE i l'AVPD.

Està plantejada com una performance del dibuix al voltant de la música i la dansa com a motiu inspirador per a treballar els elements bàsics de l'expressió gràfico-plàstica, tant dirigits a l'abstracció com a la figuració, segons els nivells educatius i les diferents assignatures (EPVA, Dibuix Artístic, Volum, Tècniques d'Expressió Grafico-plàstica, Cultura Audiovisual...). Pot ser plantejada com una activitat multidisciplinar si altres departaments com el de música volen participar o treballar independentment, és una proposta molt oberta.

El 4 d'octubre es farà la sessió de formació al professorat al Museu del Carme i els dies 16 i 17 de novembre és la data prevista per a la seua realització als museus de València i Castelló. Hi han 80 places oferides. Si voleu realitzar-ho a Castelló, ho podeu indicar en les observacions quan feu la inscripció. 
Ací teniu l'enllaç:
17TO70IN018 Dibujar al son  

Animeu-vos!

L'Art educa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada