dijous, 30 de març del 2017

Apuntat a les Jornades d'experiències didàctiques de la nostra àrea didàctica

Ja podeu inscriurer-vos a les primeres jornades didàctiques de totes les matèries que engloben l'àrea del Dibuix i les Arts Plàstiques.
A la web del CEFIRE de Torrent ja es troba obert el terme d'inscripció com assistent per a les I JORNADES D'INTERCANVI D'EXPERIÈNCIES DIDÀCTIQUES A L'ÀREA D'EDUCACIÓ PLÀSTICA, VISUAL I ARTÍSTICA: http://mestreacasa.gva.es/web/cefiretorrent/inscripcio


divendres, 10 de març del 2017

Manifestación del 9 de marzo

Ayer participamos en la manifestación convocada a las 18:30 para apoyar el rechazo de gran parte  de la comunidad educativa por la implantación de la LOMCE así como nuestro desacuerdo ante la situación en que está derivando todo el sistema  educativo desde entonces.
Especialmente después de la Orden del Ministerio de Educación, Cultura y Deporte 1941/2016 que consideramos un grave ataque en contra de todas esas materias específicas que debido al diseño de las PAU están abocadas a desaparecer del currículum del Bachillerato.








dilluns, 6 de març del 2017

Huelga general de educación del 9 de marzo.




Con motivo de la Huelga General de Educación de este 9 de marzo.
La AVPD invita a todos los profesores de nuestra especialidad a participar en la manifestación que tendrá lugar en Valencia.
De 18h a 18:15h estaremos en la puerta del IES Lluis Vives. Para emprender todos juntos bajo una pancarta esta marcha.



Nuestras asignaturas y nuestro futuro está en juego. No podemos dejar pasar esta oportunidad para reivindicar la importancia de nuestras materias en el ámbito educativo.


dimecres, 1 de març del 2017

Propera assemblea ordinària de AVPD divendres 3 de març a les 17:30 a l'aula B01, en la Facultat de Belles arts de la UPV.

Hola a tots, companys.

Vos convoquem a la propera assemblea ordinària que tindrà lloc en l'aula B01, en la Facultat de Belles arts de la UPV de València,el divendres 3 de març a les 17:30 hores. 

Hem de tractar molts temes de gran importància per a la nostra especialitat, per a nosaltres com a professors i per a la nostra associació per la qual cosa preguem que vos animeu a vindre, hem de prendre part a la situación on ens trobem.

Alguns dels punts a tractar:

1. Aprovació de l'acta anterior si escau. Informe Econòmic i d'Associats. 
2. Situació de les assignatures excloses de les PAU i mesures preses per part de la AVPD. 
3. Jornades d'Intercanvi d'Experiències Didàctiques a l'Àrea d'Educació Plàstica, Visual i Artística.

La nostra intenció és fer-la àgil i efectiva, començarem les 17:30 fins a les 20 hores com a molt tard. Però hi han temes importants, per açò serà important la assistència i com sempre la puntualitat.

Després, com de costum, alguns, els que els vinga de gust i puguen, aniran a prendre alguna cosa i xarrar tranquil·lament per la zona de Xúquer.

Vos esperem a tots, rebeu una abraçada.
Òscar Chico Garrido

President d'AVPD